Alig 165 centijével és több mint 130 kilójával Tess Holliday a plus size modellek között is kövérnek számít. Nem kis munkájába került, hogy a kritikák ellenére nőiesnek érezze magát.

hirdetés

Tess Holliday alakja messze nem a teltkarcsú plus size ideált képviseli, mégis gyakran szerepel magazinok címlapján, ráadásul fürdőruhában és fehérneműben sem szégyelli a testét, amivel jó példát szeretne mutatni a hasonló súlykategóriába tartozó nők számára.

Kóros túlsúlya miatt szinte naponta kap kritikákat, de a 33 éves modellt ez sem tántorítja el attól, hogy nőnek érezze magát a bőrében. Legélesebb kritikusa Piers Morgan angol tévés, akit sokan azzal vádolnak, hogy kipécézte magának a modellt, hiszen többször hangot adott már véleményének, miszerint nem kellene egy egészségtelenül elhízott nőt a címlapokon mutogatni.

A tévés azzal magyarázza felháborodását, hogy a kóros kövérség hirdetése éppúgy káros hatású befolyással bírhat, mint a soványság ünneplése. Van ebben is igazság, de persze, azt sem tilthatja meg senki, hogy egy nő, legyen bármilyen formájú és alkatú, szeretettel gondoljon a saját testére.

Tess Holliday a divat segítségével talált rá nőiességére, és, bár méreteiből adódóan nincs egyszerű dolga a ruhákkal és fehérneműkkel, a modell imád csinosan öltözködni, amit az Instagram-oldalára feltöltött képek is tükröznek.

A bájos arcú modell kedveli a divatos kiegészítőket és a nőies ruhákat.

Igyekszik az alkatának megfelelően követni a divatot. Ez gyakran nem kis feladat számára, hiszen ekkora méretben túlnyomórészt csak öreges, avitt holmik találhatóak az üzletekben. Elképzelésünk sincs, hol vásárolhat magának ilyen szuper cuccokat.

Imádja a szexi fehérneműket, és a dívás megjelenés sem áll tőle távol.

A kétgyermekes anyuka úgy fogadja el magát, ahogy van. Biztos neki is vannak rossz napjai, de alapvetően nincs szüksége önbizalomtréningre.

Nem kis energia kell ahhoz, hogy valaki két kisgyerek mellett modellkedjen, utazgasson, és a lehetőségeihez mérten mindig jól nézzen ki, tökéletes sminkkel, frizurával, elégedettséggel az arcán. Ehhez olyan belső erőre van szükség, ami a jelek szerint Tess Holliday-nek megadatott.

  • Megosztás:
hirdetés