A bűbájos, franciás vidéki stílust sok romantikus film elsütötte már. Nem vagyok túl jó a filmcímek memorizálásában, így most egyetlen példát sem tudok felsorolni, de a fejemben egymás után peregnek hasonló képkockák egy ártatlan tekintetű főhősnőről, akit bármelyik elképzelt francia falucskába bele lehetne helyezni, a biciklikosarából kikandikáló friss bagettekkel, a szélben lebbenő szoknyájával, a hófehér bokazoknijával és a hajába kötött szalagokkal.

Azt nem tudnám pontosan megmondani, hogy ez a küllem valójában csak a filmes stylistok fejéből pattant-e ki, esetleg tényleg van valami köze a gyönyörű francia vidékhez, de tagadhatatlan, hogy a kettő nagyon összepasszol. A pasztellszínekkel és pöttyökkel játszó, retró romantika tökéletesen beleillik a tavaszi, virágillatú délutánokba, hiszen egyik-másik szélcsendes időben még bicajozáshoz is elsüthető. Az andalgós randevúkat már meg sem merem említeni, mert bárki azt hihetné rólam, hogy teljesen elcsavarta a fejem a tavasz!

Tengerárnyalatok eperkrémszínnel

1. kardigán: Love; 2. ruha: H&M; 3. táska: Lanvin; 4. öv: Asos; 5. balerinacipő: Aldo; 6. félcipő: Asos; 7. táska: Asos; 8. táska: Aldo.

Rózsaszín vattacukor

1. GMX retro bringa; 2. blúz: H&M; 3. kulcstartó: Cath Kidston; 4. táska: Lanvin; 5. kalap: Catarzi; 6. szoknya: Mango; 7. sál: H&M; 8. napszemüveg: Dolce & Gabbana; 9. öv: H&M; 10. mokaszin: Asos; 11. félcipő: H by Hudson.

Pöttyök és mályvatónusok

1. top: Vanessa Bruno; 2. szoknya: Charles Vögele; 3. kardigán: H&M; 4. cipő: Asos; 5. napszemüveg: Asos; 6. kendő: Charles Vögele; 7. ruha: Rare Fashion; 8. napszemüveg: Asos; 9. cipő: Asos; 10. öv: Oasis; 11. táska: River Island; 12. kalap: Paul Smith.

  • Megosztás:
hirdetés