A dinamikus feladatok megteszik hatásukat, várni fogod a bikiniszezont!

A táncos kardió edzés első blikkre szórakoztató mozgásformának tűnik, de valójában kemény munkából áll, hiszen becsülettel végig kell ugrálni azt a 25 percet. Előnye azonban, hogy mégsem annyira monoton, mint a futás, nagyon dinamikus, változatos, és tényleg minden izmot átmozgat.

A Victoria’s Sercret modellek is ezt a kardió-programot űzik, hogy megőrizzék feszességüket, de ennél valami többet is kapnak: mivel a feladatok többsége energikus és lendületes, felszabadítja a testet a stressz hatásai alól, növeli a terhelhetőséget, fokozza az anyagcserét, és persze formába lendíti az egész szervezetet.

Ez amúgy a 45 perces táncos edzés rövidített változata, amit a Hollywood-szerte nagy népszerűségnek örvendő Body by Simone alapítója, Simone De La Rue talált ki. Számos sztár és modell köszönheti karcsú, kisportolt alakját ennek a mozgásprogramnak, és nem mellesleg a videó segítségével otthon is elsajátítható minden eleme, ráadásul 25 percnyi intenzív edzést tényleg be lehet szúrni a napba. Ezt az ugrabugrát még élvezni is fogod!

  • Megosztás:
hirdetés