Sokszor lehet látni a magazinokban vagy online felületeken, hogy smink nélkül állt valaki kamera elé, vagy, hogy make up nélkül kaptak le valakit egy reptéren. Ezeken a képeken az esetek nagy többségében visel valamilyen sminket az illető, ha nem is sokat, vagy nem is annyit, mint egy vörös szőnyeges eseményen.

Kendőzetlenül

A Vanity Fairnek azonban Chuck Close valóban olyan fotókat készített, melyeken a két alany semmilyen kendőzést nem visel. Kate Winslet és Scarlett Johansson vállalta be az Oscar-számhoz a fotózást.

Chuck Close nagyon szigorú, nemhogy smink nincs, de az utómunka is kimaradt, így teljes valójában látható a két színésznő. A képeken két olyan nő szerepel, aki nagyon odafigyel magára, de természetesen nekik is akadnak apró szépséghibáik, kisebb ráncok, pattanások. Az ilyenkor megszokott stylistot is nélkülözték, abban a ruhában vannak, amiben a fotózásra érkeztek, és maximum egy nyakláncot viselhettek.

Kate Winslet 39 éves, a fotózás idején harmadik gyerekét várta. Bár nagyon jó kozmetikusa lehet, a plasztikai sebészetet teljesen elutasítja, sőt, egy plasztikaellenes társaságot is akart alapítani pár éve.

Scarlett Johansson 29 éves, feszes bőrét annak köszönheti, hogy rengeteg vizet iszik, valamint odafigyel arra, mit eszik. Néha nyersétel-diétát tart, és nagyon odafigyel arra, hogy elegendő rostot egyen. Azt nyilatkozta korábban, hogy a rendszeres edzés hihetetlenül jót tesz a bőrével.

Mindkét nő gyönyörű, sminkben és anélkül is, öröm lenne, ha néha a magazinok címlapján is ilyen képek szerepelnének.

  • Megosztás:
hirdetés