Kora ellenére a színésznő elképesztően erős nőies kisugárzással rendelkezik, ami akkor is megnyilvánul, ha férfias öltözékbe bújtatják. Félmosolyával mindenkit levesz a lábáról.

Valahogy így szeretnénk megöregedni – vagy inkább megőrizni fiatalságunkat -, ahogy Susan Sarandon teszi: vonzerejét nem csillapították az évek, a színésznő 71 évesen is töretlenül ragyog. Mosolyával azt üzeni a világnak, hogy ő bizony, élvezi az életet, és köszöni, jól van. Megjelenése és kiállása olyan, amit nem lehet megtanulni vagy begyakorolni, egyszerűen utánozhatatlan jelenség.

Amolyan különc egyéniség, aki öltözködési stílusával sem áll be a sorba. Ő az, aki hatvanon felül sem idegenkedik a mély dekoltázsoktól, de például, ha úgy tartja hangulata, gyakran jelenik meg nadrágkosztümben a vörös szőnyeges díjátadókon és filmpremieres eseményeken. Teljesen hangulatfüggő nála, hogy mit visel, illetve gyakran hangoztatja, hogy csak a mának él, és legtöbbször az érzései vezérlik.

Az angol Elle magazin borítóján csábos félmosolyával úgy fest a színésznő, hogy húsz évet simán letagadhatna a korából, pedig a kezén és arcán is látszanak a ráncai. Thomas Whiteside, a fotós Susan Sarandon természetes nőiességét igyekezett megragadni és visszaadni, éppen ezért nem retusálta agyon a képeket.

  • Megosztás:
hirdetés