Az ötvenéves színésznőt nem retusálták agyon legújabb magazinos divatfotóin, de nincs is rá szüksége, hiszen még mindig csodásan fest. Irigyeljük üdeségét.

Salma Hayek úgy véli, hogy rossz korba született kerekded idomaival, és talán az ötvenes-hetvenes évek divatja állna közel az alakjához, hiszen akkoriban a nagy kebleket, nőiesen ívelő csípőt is számításba vették a tervezők. Ám nem bánja, hogy ilyen testalkattal áldotta meg a természet, sőt, szerinte izgalmasabb, ha egy nő itt-ott gömbölyödik, és nem olyan, mint egy hosszú, egyenes vonal. A képeit elnézve, tökéletesen egyetértünk vele.

Félreértés ne essék, a színésznőn nincs egyetlen pluszkiló sem, homokóra testalkata azonban nőiesen formás – még a zárt blúzokban, magas dekoltázsú ruhákban is rendkívül dögösek a vonalai. Ami azt illeti, az öregedés sem hagyott szembetűnő nyomokat az arcán, pedig legutóbbi fotóin látszik, hogy nem szaladt meg a retus. A The Edit magazin augusztusi címoldalán szerepel Salma Hayek, a divatválogatásban pedig az őszi virágos trendet mutatja be.

  • Megosztás:
hirdetés