Valószínűleg Itáliát is lázban tartja a Trónok Harca sorozat, így nem véletlenül dobta be a tuti kampányfilmet az olasz divatház, amitől elalélhatnak a rajongók.

Biztosra ment reklámfilmjével a Dolce & Gabbana divatház, hiszen évről-évre majdnem ugyanazt hozzák kampányai látványban és hangulatban egyaránt: olaszos, délies temperamentum, tengerpart, nagycsalád, több generáció pár pillanatba sűrítve. A körítés nagyjából most is ugyanaz: cuki öreg nénik, hangoskodó gyerekek, ünnepi életérzés, tészta tésztával, mosolygó, boldog arcok a tömegben. Ám a két főszereplő meglepetést okozhatott mindenkinek, aki nem számított rá, hogy az olasz divatcég képes összehozni két különböző világot.

A The One illatmárkájuk népszerűsítésére ugyanis Viharbanszületett Daenerys Targaryent és Havas Jont kérték fel, vagyis az őket megformáló színészeket. Bár nem ez a legfőbb csavar a Dolce & Gabbana részéről, hanem inkább az, hogy mindenki arra számít majd, együtt láthatja végre a két karaktert. Viszont a reklámban Emilia Clarke és Kit Harington külön utakon járnak, látszólag ugyanazon a helyen, de két külön történetben szerepelnek.

  • Megosztás:
hirdetés