A Victoria’s Secret nemcsak a fehérneműiről, hanem a Photoshop-bakijairól is híres. Hogy hány lábbal és kézzel rendelkeznek a modelljei, az a cégnél mindig esetleges. Most csak egészen aprót hibáztak.

Tavalyi kampányát folytatva, 2018-ban is előrukkolt a Victoria’s Secret a Sexy Illusions elnevezésű fotósorozatával. A reklámanyagban a legnépszerűbb angyalok szerepelnek, akik ezúttal megúszták ordas Photoshop-bakik nélkül.

Most nincsenek a helyükről elvándorolt testrészek, de ez nem azt jelenti, hogy a fehérneműcég nem alkalmazott utómunkálatot a képeken. Elavult elveikhez ragaszkodva, továbbra is a tökéletes illúzió megteremtésén munkálkodnak, úgy alkalmazva a Photoshop által felkínált lehetőségeket, mintha varázspálcát tartanának a kezükben.

Bár biztosak vagyunk benne, hogy a retus most sem maradt el, sikerült úgy megoldaniuk, hogy kivételesen semmi nem vonja el a figyelmet a szexi bugyikról és melltartókról. A lányok gyönyörűek, és csupán az egyikükkel, Stella Maxwellel bántak el egy furcsa beállítással, de mi már nem akarunk azon szőrözni, hogy az arányok titokzatos módon nem stimmelnek. A többi kép jó, és tényleg szexi, a tavaszi-nyári fehérnemű-felhozatal pedig egészen pazar, színeiben és fazonjaiban egyaránt.

  • Megosztás: