Míg itthon csak ritkán hallunk róla, a 32 éves, New Yorkban élő topmodell külföldön a legnagyobb divatházak kifutóit tapossa, és vezető divatmagazinokban szerepel. Rajzák Kinga új képsorozatában gyönyörű haute couture ruhákban pózol.

hirdetés

Karrierje kezdetén többször hallottunk a felvidéki magyar lányról, nyomon követtük, hogyan hódítja meg a világot a Vogue magazintól kezdve a Jil Sander, a Dolce & Gabbana, a Prada, a Burberry, és még számos híres márka kifutóján át, és láthattuk őt a Rag & Bone, a Trussardi, vagy a Balenciaga kampányaiban.

Ezek persze csak apró állomásai Rajzák Kinga pályafutásának, hiszen a folyton ingázó, de New Yorkban állomásozó modell az elmúlt években oda-vissza bejárta a világot, és sikert sikerre halmozott a modellszakmában. Közben sziociológia-politológia, valamint gender szakirányú filozófiadiplomát szerzett, de a modellkedést sem rakta félre.

Nemrég a How to Spend It Magazine számára készült vele egy couture fotósorozat, melyben a magas szabászat műremekeit mutatja be Kinga.

Rajzák Kinga csodaszép couture ruhakölteményekben

Damian Foxe fotóin Rajzák Kinga különleges sminkekkel ötvözve mutatja be a szebbnél szebb couture kreációkat, melyek a régmúlt és a modern idők divatszellemiségét elegyítik.

 

A stylist, Elad Bitton a Maison Margiela Artisanal, a Dior, és a Valentino kollekcióiból válogatott mesés ruhákat a modell számára. Gyönyörű, de kissé elmosódott, álomszerű képek születtek a válogatáshoz.

Kiemelt kép: Kristy Sparow/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Damian Foxe /How to Spend It Magazine.

  • Megosztás:
hirdetés