Nemcsak az átlagos alkatú lányok találhatnak divattanácsokat az interneten.

Íme, a mi kedvenc angol nyelvű plus size blogjaink.

Curvy Girl Chic

A blog szerzője, Allison épphogy a plus size kategóriába tartozik, így azoknak szolgálhat remek tanácsokkal, akiken csak egy kevés felesleg van. Írásaiból árad a pozitivitás, és saját bevallása szerint imád vásárolni, új embereket megismerni, a divatról diskurálni, sütni-főzni és enni. 

A blogján különféle trendeket és outfit-ötleteket találhatsz, valamint megjelenik a személyes vonal, nézegethetsz képeket a lány utazásairól, és még életmódtanácsokat is olvashatsz. Ide kattintva éred el az oldalt.

Fat in the City

Allisonnál kerekebb kategóriába tartozik a Fat in the City mindkét szerzője, a producer Aisha Fairclough, valamint az újságíró Jill Andrew. A divattippek mellett szintén találhatsz életmódtippeket is, és a Facebookon is követheted a blogot.

The Plus Side of Me

Azok is bőven el lesznek látva divattanáccsal és egy jó adag önbizalommal, akik a plus size kategória felsőbb szintjein vannak, Rebecca ugyanis bebizonyítja, hogy extrém túlsúllyal is lehet csinos az ember. A 25 éves lány remek szépségápolási tanácsokat ad, és hasznos öltözködési tippeket leshetsz el tőle. A blogot ezen a linken találod.

  • Megosztás:
hirdetés