Két képet is nyilvánosságra hozott a Chanel idei Métiers d’art kollekciójuk promójából, melyen Pharrell Williams – aki a hülye kalapot lecserélte díszegyenruhára – Ferenc Józsefként, Cara Delevingne pedig Sisiként pózol. Ezenkívül láthatjuk az énekest liftesfiúként is. És mindezt Karl Lagerfeld fotózta.

Pharrell és Cara a Chanelnél

Idén Salzburgban mutatják be a Chanel különleges Métiers d’art kollekcióját, melyhez 2008 óta filmet is mindig forgatnak. Adta magát a téma, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia uralkodói párja valamiképpen megjelenjen.

A film, melyet jövő hét hétfőn, december 1-jén mutatnak be, a CC the World címet viseli, és tulajdonképpen egy dal címe. A szójáték Sisire, illetve a Chanel logójára utal, és Pharrell Carával énekel duettet.

A Happy előadója liftesfiúként is szerepet kapott, mellette Coco Chanel látható, akit Geraldine Chaplin személyesít meg. Karl Lagerfeld ugyanis nemcsak a boldog békeidőkbe utazott vissza, hanem 1954-be is, amikor a francia divattervezőnő teljes extázisba esett a szállodai dolgozó zakójától, és ennek hatására meg is alkotta ikonikus darabját.

Werkfotók is készültek, bár a valóságban Karl szinte biztos, hogy nem ezzel a kis géppel fényképezte a párost. Cara Delevingne szeretné befejezni a modellkedést, mert a film, illetve az éneklés felé fordulna, így ez a reklámfilm jó lehetőség Karl Lagerfeld kedvenc modelljének. Nézz meg te is 40 másodpercet a kisfilmből.

  • Megosztás:
hirdetés