A magyar modell üdítő színfoltja a divatszakmának: karcsú, de látszik rajta, hogy nem sanyargatja magát feleslegesen. Ezért imádják annyian!

Két évvel ezelőtt, amikor Palvin Barbi dupla oldalt kapott a Sports Illustrated magazin fürdőruha-katalógusában, a modell rengeteg támadást kapott azért, hogy nem elég nádszálvékony, és pályája kezdete óta sokat változott az alakja. Nem is tagadta, hogy ez így lenne, a duci minősítést azonban finoman kikérte magának. Ám nem csinált nagy ügyet a durva kommentekből, inkább azt próbálta megértetni az emberekkel, hogy mindenkinek változik a teste az évek során, és még egy modell sem nézhet ki ugyanúgy, mint tizenéves korában.

Palvin Barbi most újra a Sport Illustrated oldalain mutatta meg nőies idomait, merész fürdőruhákba bújtatva. Jó látni, hogy a korábbi sértő megjegyzések hatására nem kezdett egészségtelen önsanyargatásba, és a divatszakma sem kényszerítette rá az elavult elvárásait. A modell egy sportos, egészséges nő képét mutatja, akinek nem látszanak ki a bordái, és nem lehet átlátni a két combja között. Érdekes módon idén, amikor a régi idők kerek csípőjű, karcsú derekú szépségideáljai térnek vissza a divatba, senki nem ütközött meg Palvin Barbi nőies vonalain.

  • Megosztás:
hirdetés