A nívós Antidote magazin nem kis nevek között említi egy lapon Palvin Barbarát, ami egyértelműen azt jelenti, hogy a divatszakma már topmodellként tekint a fiatal lányra. Méltán lehetünk büszkék rá, hiszen a francia magazin tavaszi-nyári, Street címmel megjelent, nagyszabású fotósorozatához a legmenőbb, legismertebb arcokat válogatta össze. Barbi olyan modellekkel szerepelt együtt az utcán készült divatanyagban, mint Jacquelyn Jablonski, Anna Seleznava, Daphne Groeneveld, Jac Jagaciak, Zuzanna Bijoch, Frida Gustavsson, Valerija Kelava és Catherina McNeil.

A Street témához kapcsolódva nyolc címlapfotó készült, az egyiken pedig Barbi pózol Lacoste ruhában és fehér bugyiban. Pár évvel ezelőtt Mihalik Enikő bukkant fel a párizsi divatlap címoldalán. Az idei összeállítás az utcai trendekre koncentrál, ám szándékosan kicsit eltúlozva jelennek meg benne az új irányzatok stílusjegyei.

A stylist, Yann Weber olyan kreációkat válogatott össze a tavaszi kollekciókból, melyek jól passzolnak a nyüzsgő, nagyvárosi élethez, és nem mellesleg az utcai divatra is nagy hatást gyakorolnak. A csodás fotókat Hans Feurer készítette.

  • Megosztás:
hirdetés