Palvin Barbi retró frizurája mindent visz, olyan, mintha visszarántott volna minket a kilencvenes évekbe! Ezt a hajviseletet érdemes ellesni, mert roppant divatos és szexi!

hirdetés

A magyar modell épp karrierje csúcsán lengeti a zászlót, szinte kapkodnak utána a magazinok. A kínai Instyle az ő fotóival köszöntötte a januárt, amelyek mi tagadás, stílusilag és hangulatilag is tökéletesre sikeredtek.

Palvin Barbi bemutatja a hibátlan retró eleganciát

Palvin Barbi elegáns partiszerelésekben tündököl a kínai Instyle címlapján és hasábjain, menő ékszerekkel felcicomázva, mint aki épp egy luxusklubból érkezett közénk. Ám Jumbo Tsui képein nem csak a modell öltözéke érdemel figyelmet, hanem úgy tetőtől talpig az egész stílusa. Vizes hatású frizurája a nyolcvanas-kilencvenes évek videoklipjeit idézi elénk, csak valahogy egy méltóságteljesebb formában.

 

A modell tavaly váltott lob frizurára, ami nagyon jól áll neki, különösen ezzel a mézbarna árnyalattal, mely kiemeli szikrázóan kék szemeit. A merész rúzsokkal megspékelt natúr sminkjével az Armani Beauty termékeit népszerűsíti, bársonyos és csillogó ruháival pedig a legújabb trendeket prezentálja.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images.

Képgaléria képei: Jumbo Tsui/InStyle China.

  • Megosztás:
hirdetés