A havazással most már hivatalosan is beköszöntött a tél, így a karácsonyi pulcsikat nyugodt szívvel lehet magunkra ölteni. Ehhez remek inspirációt kínálnak Palvin Barbi legújabb kampányfotói, amik a Philosophy di Lorenzo Serafini márka Holiday Treats nevű kollekciójához készültek.

hirdetés

Palvin Barbi már a karácsonyra készülődik

A márka exkluzív karácsonyi kapszulakollekciója három különböző gyapjú pulcsiból, zokniból és sapkából áll. Barbit mintha csak otthon kapták volna lencsevégre, ahogy a kandalló tüze mellett kényelmes pulcsiban lazít, kötöget vagy a cicájával játszik.

A képek kétségtelenül életszerűre sikeredtek, amire a fotókon feltűnő macska, PeaPod is ráerősít. Barbival különösen jól mutatnak együtt, aki romantikus fodros és bohém szívecskés pulcsiban is feltűnik. Színek tekintetében a szezonra jellemző piros-fehér az uralkodó, de a fekete-piros párosítás is jól mutat. A pulcsik felirata egyben a kollekció neve is, a Holiday Treat és az I’m Your Holiday Treat verziókból lehet választani.

Kétségtelenül ütős, főleg, ha Palvin Barbi visel ilyen felsőt, de reméljük van esély arra is, hogy a csúnya karácsonyi pulcsi rajtunk is ilyen jól mutat majd.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás: