Megkezdődött az esős, szeles, hűvös szezon, a szoknyákat most egy darabig félretesszük, és helyettük nadrágba bújunk. Természetesen fazonok terén az idei ősz is tartogat újdonságokat – megmutatjuk, a három legnépszerűbb stílust hogyan érdemes a kifutóról átültetni az utcai viseletbe.

Kétségtelenül az egyik legérdekesebb újítás az atlétamezeket idéző, fényes anyagból készült, passzos, oldalt csíkos nadrág, melyhez sportos ruhadarabokat és kiegészítőket érdemes társítani, hogy hangsúlyozd a nadrág lazaságát, viszont a hatást érdemes lágy, nőies színekkel tompítanod. De Hedvig Opshaug – jobbra – megmutatta, hogy a sötét színek és a pufi dzseki kombinációja is működőképes lehet.

A férfias szabású nadrágok továbbra is hódítanak, és, mivel kényelmesek is, remek választás lehet egy ilyen fazon a hűvösebb napokra. A legjobb hatást úgy érheted el, ha a nadrághoz társított felső vagy kabát is kicsit férfias, egyszerű vonalvezetésű, a magas sarok viszont szinte kötelező ehhez a fazonhoz. Anna Dello Russo – középen – talán kicsit túlzásba vitte a karaktert, Natalia Vodianova – jobbra – viszont remekül választott cipőt.

A nyomott mintás nadrág a kifutókon hódított, az utcán viszont alaposan mellélőhetsz vele, ha egy az egyben másolod le a modellek megjelenését. Ha alul-felül mintákat viselsz, könnyen lehet, hogy optikai illúziónak néznek majd a metrón, egy sportos blézerrel és egyszínű felsővel viszont szépen egyensúlyba hozhatod a nagyon nőies darabot, ahogy Lily Kwong – középen – tette, Elin Kling pedig – jobbra – a hipómintás pólóval a nadrág hippis vonalát csalogatta elő, de azonnal ellensúlyozott is egy elegáns, fekete magassarkúval.

  • Megosztás:
hirdetés