A VALBONA Leather-táskákat valódi nők igényei ihlették, akiknek számos szerepben kell helytállniuk a mindennapokban, de közben nem szeretnének lemondani a stílusos megjelenésről.

A VALBONA Leather öt táskából, egy pénztárcából és egy okos, uniszex kártyatartóból álló, kis szériás kollekciója a Salamander őszi-téli prémium kínálatának részeként mutatkozik be. A VALBONA Leather az első magyar táskamárka, mely bekerült az üzletláncba, és ősztől két budapesti boltjában lesz elérhető.

A kollekció színvilágára a klasszikus őszi árnyalatok jellemzők: a fekete, a barna, a zöld és a metálszürke. Az anyag kiválasztásában a tervező a kiváló minőséget és a környezetbarát megoldást tartotta a legfontosabbnak, így a táskák prémium maradék bőr felhasználásával készülnek, kis szériákban.

A márka megálmodója és tervezője Kabo Valbona, aki a nemzetközi közgazdász karrierből érkezett a divat világába. 2015-ben azonban sorsfordító elhatározással Barcelonába ment, ahol egy bőrdíszműves segítségével alkotásai végre testet öltöttek. 2016 nyarán készült el első kollekciója, melynek darabjai először kis budapesti és frankfurti dizájnerüzletekben voltak elérhetőek. Idén tavasszal a Salamander vezetése felvette a márkát két budapesti prémium üzletének kínálatába, így a 2018-as őszi-téli szezonban szélesebb közönség is megismerkedhet vele.

Gyönyörű és praktikus őszi táskák

A magyar táskamárkák közül egyedül a VALBONA Leatherre jellemző a bőr és a velúr kombinálása, de Kabo Valbona szívesen használ anyagában nyomott, 3-dimenziós mintájú bőröket is.

A táskák belső kialakításánál a praktikusság került előtérbe: a tervező olyan mutatós kreációk megalkotását tűzte ki céljául, melyekben méretüktől függetlenül nem kell folyton kutakodni. Ezért a számos praktikus zseb mellett a nagyobb méretű táskák karabineres bőrszíjat is kaptak az elsüllyedésre hajlamos kulcscsomók rögzítésére.

A kollekció részét képezi egy uniszex kártyatartó is, melyben tíz kártyát tárolhatunk áttekinthetően, illetve érhetünk el egyetlen gombnyomással.

  • Megosztás:
hirdetés