Olivia Palermo már nem csupán nagykövetként tevékenykedik a Banana Republic háza táján, őszre egy remek kapszulakollekciót is összedobott az amerikai márkának.

A street style királynőjeként is emlegetett Olivia Palermo neve már szinte fogalom a divat világában. Kifinomult, nőies stílusát sokan szeretik és követik, ami nem követelmény ugyan, de jó alapnak tekinthető, ha valaki egy márka arculatát népszerűsíti. Ám még jobb, ha az illető annyira szuper trendérzékkel és magabiztos ízlésvilággal rendelkezik, hogy saját kapszulakollekciót állít össze a cégnek, amivel nemcsak ő maga, hanem nők milliói tudnak azonosulni, szerte a világban.

Ami azt illeti, Olivia nagyon tehetséges, zsigerből érzi, mi az, amit szívesen viselnének a hozzá hasonló, divatra fogékony hölgyemények. Kollekciójának ugyan nincs sok mondanivalója, csak szimplán sikkes, de szerintünk ezen senki nem akad fenn. Palermo katonás divatjegyeket hintett el a hetven darabos gyűjteményében, mely szeptembertől lesz kapható a Banana Republic üzleteiben.

  • Megosztás:
hirdetés