Alicia Borrás 73 évesen nemzetközi divatkampányok arca, fotóival a legnevesebb magazinokban találkozhatunk. Fiatalon is szemrevaló volt, de az öregedés még nemesebbé tette szépségét.

A legtöbb nő elképzelhetetlennek tartja, hogy az idő előrehaladtával egyre szebb és szebb legyen. Az öregedésre általában úgy tekintünk, mint egy tolvajra, mely ellopja szép vonásainkat, és átformálja külsőnket. Való igaz, a változás mindenkit utolér, hiszen így természetes, de nem feltétlenül jelent rosszat. A gyönyörű Alicia Borrás rácáfol mindarra, amit az öregségről gondolunk.

A spanyol modell karrierje 1965-ben vette kezdetét: miután 19 évesen Spanyolország szépe lett, a Miss Universe udvarhölgye címet is elnyerte. Ekkor figyelt fel rá a divatszakma, hiszen volt benne valami plusz, ami kiemelte a szép lányok sorából. Méltóságteljes megjelenésével és kedves szemeivel a tervezőket is levette a lábukról.

A 2014-ben elhunyt spanyol divattervező, Manuel Pertegaz múzsájaként tekintett a gyönyörű modellre, és sokáig szinte csak hozzá illő ruhákat alkotott.

Alicia Borrás befutott modellként számos városban élt, Németországba és Olaszországba, majd Luxemburgba és végül Barcelonába költözött. Karrierje mellett hobbiszinten golfozott, de a legnagyobb szerelmének mégis a divatszakma bizonyult, hiszen 2015-ben visszatért a kifutóra, és azóta ismét aktívan részt vesz nemzetközi kampányokban.

Kevesen mondhatják el magukról, hogy kifejezetten jól áll nekik az öregedés: Alicia Borrás fiatalon is szép volt, de most, 73 évesen gyönyörűbb, mint valaha.

Nehéz rossz képet készíteni róla, van benne valami méltóságteljes tartás, mely dacol az idővel.

Karcsú alakja irigylésre méltó.

Így képzelünk el egy mesebeli királynőt.

Smink nélkül ő is kicsit másképp néz ki, ahogy mindenki, de az arcvonásai így is szépek. Fotó: Jonathan Miller Photography.

A kiállását tanítani kellene.

  • Megosztás:
hirdetés