Az újrahasznosítás ruhák esetében is hasznos tevékenység, és egyben jó móka. Ráadásul az sem akadály, ha nagyon kezdő vagy benne, mert varrótudás és varrógép nélkül is megvalósíthatsz néhány remek ötletet. Ezek a divatos nyári topok nem igényelnek nagy hozzáértést!

hirdetés

Ha már nagyon megszabadulnál a megunt ruhadaraboktól, melyek csak feleslegesen foglalják a helyet a szekrényben, mielőtt kidobnád őket, gondold át, mi mindent készíthetnél belőlük nyárra. Három egyszerűen összedobható tophoz máris tippet adunk, melyek kötött pulóverből, ingből és pólóból készülnek.

Újrahasznosítás kezdőknek: divatos nyári topok varrógép nélkül

A topokat a legegyszerűbb elkészíteni, ezért, ha kezdő vagy, érdemes innen elindulni. Ám nem muszáj leragadni a szimpla fazonoknál, bátran ihletet meríthetsz a divatos kollekciókból. A kötött, és a nyakba köthető top egyaránt népszerű idén, de ingből is szuper trendi darabot készíthetsz.

 

A pulóver, ing és póló mellett szükséged lesz egy éles ollóra, biztosítótűre, gombostűre, vonalzóra, vagy mérőszalagra, tűre és cérnára, valamint textilragasztóra. Ha ragasztót használsz, néhány kézi öltéssel megúszhatod az újrahasznosítást, ráadásul nem lesz nehéz dolgod. A legötletesebb a pólóból készült, fodros dekoltázsú top, amihez érdemes vidám színű alapanyagot választani.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés