Nicole Kidman a Balenciaga nagyköveteként vett részt a párizsi haute couture divathéten, idén a 15 éves lánya, Sunday Rose is vele tartott, mindenki nagy meglepetésére. Anya és lánya a márka menő stílusát követte, feketében jelentek meg az eseményen.

hirdetés

Nicole Kidman 2022-ben debütált a Balenciaga nagyköveteként, abban az évben nem csak a VIP vendégeknek fenntartott első sorban jelent meg a párizsi haute couture divatbemutatón, hanem a márka kifutóján is végigvonult. Azóta számos kampányban szerepelt a divatház szolgálatában, és nagyszabású eseményeken népszerűsíti a kollekciók darabjait.

Idén június 24-én vette kezdetét a 2024-2025-ös őszi-téli haute couture kollekciókat felvonultató párizsi divathét, melynek keretén belül a Balenciaga is bemutatta újdonságait. Nicole Kidman és lánya együtt vett részt a divatbemutatón, mindketten sötét testhezálló ruhát és napszemüveget viseltek.

Nicole Kidman és lánya összeöltözött: együtt jelentek meg a Balenciaga bemutatóján

Nicole Kidman csak ritkán mutatkozik gyermekeivel nyilvános eseményeken, ám nemrég a 15 éves Sunday Rose és a 13 esztendős Faith is elkísérte őt a 49. AFI díjátadó gálára, amelyen az Amerikai Filmintézet életműdíját vette át a színésznő.

A vörös szőnyeges bevonulás után most a párizsi divathét különleges atmoszféráját és hangulatát tapasztalhatta meg Sunday, aki csakúgy, mint édesanyja, egyenesre vasalt szőke frizurával és fekete, testhezálló ruhában jelent meg az eseményen.

Nicole Kidman és lánya, Sunday Rose. Képek: Neil Mockford/GC Images, Vanni Bassetti/Getty Images.

 

A Balenciaga divatbemutatóin már megszokott, hogy mindenki napszemüveget visel, ez is a márka által képviselt stílus része. Nicole Kidman földig érő, finoman csillogó, enyhén magasított nyakú estélyit választott a divatház repertoárjából, lánya pedig garbós nyakú, vállhangsúlyos, mini fazonú alakkövető bársonyruhát viselt a divatbemutató vendégeként. Mindketten tetőtől talpig feketébe bújtak, így nem csak a frizurájuk, hanem a megjelenésük is nagyon hasonló volt.

Képek: Vanni Bassetti/Getty Images.

 

Sunday lopta a show-t, több szó esett róla, hogy milyen sikkes volt a párizsi eseményen, mint az est folyamán bemutatott kollekcióról.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images.

Cikkfotók: Neil Mockford/GC Images, Vanni Bassetti/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés