A Bridgerton család című sorozat színésznője, Nicola Coughlan mindig stílusos összeállításokat visel a magazinfotókon, ezúttal a magyar Nanushka márka ruhájában kapták lencsevégre.

hirdetés

Nicola Coughlan egyéni stílusából az izgalmas, különleges ruhák sem hiányoznak, általában merész és vagány módon értelmezi a divatot, amire a Nanushka is felfigyelt. A magyar márka divattervezője, Sándor Szandra főként letisztult, jól kombinálható, ezáltal könnyen hordható darabokat tervez, amelyek bármilyen stílusú és hangulatú ruhatárban abszolút megtalálják a helyüket.

Az egyszerű vonalvezetésű kreációkat az anyagok teszik különlegessé, amelyek tapintásukat, textúrájukat illetően gyakran eltérnek a szokványostól a Nanushka háza táján. A magyar divatmárka elkötelezett a fenntarthatóság mellett, nem csupán használja a vegán bőr anyagtípusait, hanem a kifejlesztésükkel ugyancsak foglalkozik.

Nicola Coughlan a Nanushka egyik vegán bőrből készült ruháját viselte a fotózáson

A 37 éves színésznőről nemrég David Urbanke készített fotókat a Washington Post számára, a képsorozat divatstylistja Aimée Croysdill volt.

A ruhaválogatásba egy különleges Nanushka darab is bekerült, aminek egyszerű vonalvezetését az úgynevezett Okobor™ bőrhatású anyag dobja fel, amitől igazán vagány jelleget kap a karcsúsított, nőies kreáció.

A vintage hangulat A Bridgerton család színésznőjének stílusában és a Nanushka kollekcióiban egyaránt tetten érhető, a hírességek körében is egyre népszerűbb magyar márka egy sokoldalúan viselhető, hosszított fazonú blézerbe öltöztette a színésznőt.

A sminkért Daniel Martin, a frizuráért Ben Skervin felelt.

Kiemelt kép: Elena Di Vincenzo/Mondadori Portfolio/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés