Egyre több plus size modell lendül akcióba az Instán, hogy ledöntse a piedesztálról az egysíkú szépségideálokat. Üzenetük a következő: nemcsak akkor lehetsz szexi, ha vékony vagy!

Tabria Majors, brooklyni modell úgy véli, hogy a Victoria’s Secret élen jár a szépségideálok kreálásában. A csak angyalokként emlegetett modelljei mára a tökéletes szépség megtestesítői lettek, pedig a szépség nem skatulyázható be, és nem is lehet megszabott keretek és centiméterek közé szorítani. A teltkarcsú modell szerint a szépségnek több alternatívája van, ami a fehérneműcég kampányaiból nem igazán jön le.

Ezért úgy döntött, bebizonyítja, hogy telt idomokkal is el lehet adni szexi fehérneműket, és egy nagy fenekű lány éppolyan dögös lehet, mint a márka nádszálvékony angyalai. Tabria már nem először készít összehasonlító fotókat: korábban a szintén pluszos méretű modell, Ashley Graham által népszerűsített fürdőruhába bújt, hogy megmutassa, milyen szuperül karcsúsítja az alakját, és mindezt Photoshop nélkül is el lehet érni, egy jó fazonnal.

Tabria itt ugyanolyan bugyiban és hasonló testtartásban pózol, mint a Victoria’s Secret egyik híres modellje, Candice Swanepoel.

Más az alakjuk, de mindketten egyformán dögösek ebben az áttetsző fehérneműben.

Ashley Graham és a Swimsuits For All együttműködéséből született ez a csodás fürdőruha, mely formálja az alakot. Fotójával ezt szerette volna bebizonyítani Tabria Majors.

 

  • Megosztás:
hirdetés