Semmi szokatlan nincs abban, ha egy modell – aki szinte kislánykora óta a divatszakmában dolgozik – hibátlan stílusérzékkel rendelkezik. Ám Miranda Kerr öltözködése nemcsak azért szimpatikus számunkra, mert úgy ízléses és nőies, hogy közben könnyed és fiatalos, hanem, mert annak ellenére is mindig kifogástalan a megjelenése, hogy látszik, nem lihegi túl a ruhakérdést.

Általában a hangulatához, illetve a napi teendőkhöz igazítja az öltözékét, így a laza és kényelmes, valamint a nőies, elegáns darabok éppúgy megtalálhatóak a praktikusan kialakított ruhatárában. Azért megint csak szeretni tudjuk, hogy nem egy modorosan tip-top anyuka, akinek nem gyűrheti össze a ruháját a gyereke, viszont akkor sem topis és leharcolt, ha a kisfiával mozdul ki otthonról.

Összeállítottunk egy kis gyűjteményt abból, hogy 2012-ben milyen szerelésekben mutatkozott az utcán: a street fashion-fotókból az is kitűnik, hogy Miranda nem csinál ügyet abból, ha többször látják rajta ugyanazt a kiegészítőt vagy ruhadarabot, hiszen éppúgy, mint a legtöbb nőnek, vannak kedvenc táskái és cipői, melyeket szívesen variál más-más stílusban.

  • Megosztás:
hirdetés