Bombaként robbant a hír, hogy a Mango lecseréli Kate Mosst egy Victoria’s Secret-angyalra, név szerint Miranda Kerr modellre. Pedig sikeresnek tűnt az együttműködés, a Kate Moss által a plakátokon viselt ruhákat azonnal elkapkodták, és úgy tűnt, hogy Penelope és Monica Cruz után jobban képviseli a spanyol cég üzenetét.

Fiatalítás?

Kate Moss a kokóbotrány után, úgy nézett ki, eltűnik a süllyesztőben, de aztán egyre több cég kívánta vele népszerűsíteni a termékeit, és ebbe a sorba a Mango is beállt. Azonban, úgy tűnik, a spanyol márka fiatalabb arcot keres, vagy talán az, hogy Kate Moss partikirálynőből szolid feleség lett, már nem olyan izgalmas.

A cég két kampányfotót küldött szét Mirandáról, melyek el is öntötték az internetet. A 29 éves anyuka talán jobban megfelel a Mango célcsoportjának, az élete egészen csodásnak tűnik Orlando Bloom oldalán kisfiával, Flynnel. Miranda egyébként a világ egyik legjobban fizetett modellje, volt a Maybelline arca és a Levi’s nagykövete is, mostanában azonban a Victoria’s Secret hivatalos angyalaként kapja a legtöbb figyelmet.

– Nagyon jó együtt dolgozni a Mangóval, az egész stáb nagyon profi, jó volt a hangulat a fotózáson. Nagyon szeretem a Mangót, mert minden alaklomra lehet találni náluk ruhát, rengeteg cuccom van tőlük – mondta a friss márkanagykövet, és, mit is mondhatott volna mást.

Miranda Kerr kampányfotói a tavaszi-nyári kollekciókhoz készültek, így addig még Kate Mosst nézegethetjük a plakátokon és az üzletek kirakataiban, most épp egy bársonyruhában. Íme, néhány kép a 2012-es fehérneműshow-ról, melyen természetesen Miranda is részt vett.

  • Megosztás:
hirdetés