Alig észrevehetően lett rövidebb Katalin hercegné haja, de máris hisztérikus rajongás övezi új frizuráját, mely külön nevet is kapott.

Ez az eset jól példázza, hogy mekkora figyelem és rajongás kíséri Katalin hercegné minden moccanását. Őszintén szólva, ha ő egy halandó polgárként tengetné mindennapjait, valószínűleg csak keveseknek szúrt volna szemet a frizuraváltása, hiszen a stílusa és a formája nagyjából a régi maradt, pusztán pár centiméternyi hajvégtől szabadult meg a hercegné, hogy felfrissítse, és dúsabbá tegye hajkoronáját.

A fazonja persze egy nüánsznyit eltér a régitől: a most divatos és a sztárok körében is igen népszerű lob frizurára váltott Vilmos herceg felesége. A lob elnevezés a „long bob” kifejezés rövidítéseként jött létre, ezt tovább gondolva pedig Katalin hercegné hajstílusa a kob nevet kapta, a Kate és a bob összevonásaként. Így most már elég csak ennyit mondani a fodrásznak, és tudni fogja, milyen fazont kell vágnia. Szerintünk is szuper nőies a hercegné új frizurája, és hozzá méltóan elegánsan szofisztikált. Ám azt az őrületet, amit elindított maga körül, nem igazán értjük.

  • Megosztás:
hirdetés