A kétgyermekes modell szó szerint és mindenféle értelemben sziporkázik a Balmain új kampányában.

Bár színészi pályája és sikerei miatt Milla Jovovich jó időre befagyasztotta modellkarrierjét, és szinte eltűnt a kifutókról, ezt a kampányfotózást nem utasíthatta vissza, hiszen a Balmain tervezője, Olivier Rousteing múzsaként tekintett rá a ruhák megalkotásakor.

A tervező bevallotta, hogy éppúgy, mint minden francia kiskölyök a kilencvenes években, ő is Az ötödik elem című film megszállottja volt, és titkon mindig csodálta Milla Jovovich szépségét, erejét, stílusát és színészi tehetségét.

Már régóta kereste az alkalmat, hogyan dolgozhatna együtt a gyönyörű modellel, és ennél a kollekciónál úgy érezte, most jött el a közös munka ideje. A formatervezett, futurisztikus hangulatú ruhákat Milla Jovovich ihlette, de a csillogó és színes elemeket elnézve gyanítjuk, hogy a kilencvenes évekből is sokat merített a tervező.

A francia divatház őszi kampányában neonszínű, ezüst és holografikus ruhákat visel a 42 éves modell, aki éppolyan bomba formában van, mint a kilencvenes években a Visszatérés a kék lagúnába és Az ötödik elem forgatásán.

 

A kollekcióhoz készült kampányfilmben Milla Jovovich remekel: a székes performansz, amit előad, igazán meglepő és érdekes, és még a színésznő irigylésre méltó hajlékonyságára is fény derül.

  • Megosztás: