A magyar modell nem szégyellős fajta, ezt már régóta tudjuk róla. Divatfotókon gyakran villan ki egy-egy pőre testrésze a ruha alól, de a magánéletében is szeret nekivetkőzni.

Mihalik Enikő természetes szépség, aki bármennyire is szeretne polgárpukkasztó szerepben feltűnni fedetlen bájaival, valahogy sosem robbant ki oltári nagy botrányt pucérkodásával, hiszen sokan elnézik neki, ha a tengerparton nem takargatja cicijét, esetleg egy-egy divat- vagy erotikus fotó kedvéért kirakja, amije van.

Mi úgy érezzük, hogy meztelenkedésével nem a figyelemre hajt, hiszen azt úgyis lépten-nyomon megkapja, egyszerűen csak belevaló csaj, aki top formában van, és a legkevésbé sem szégyelli idomait. Abból sem csinált sosem ügyet, ha dögösnek kellett lennie egy felkérés miatt, de éppúgy jól állnak neki az állig begombolt, konzervatív ruhák és beállítások.

Az ukrán Harper’s Bazaar novemberi számában ebből és abból is jutott, ami a szerepeket illeti. A magyar modell vagány bőrszerkóban pózol a címlapon, a divatanyagban pedig félig fedetlen keble is előbukkan egy kabát alól, ami mondjuk sokkal szolidabb húzás, mint amit tőle megszoktunk.

  • Megosztás:
hirdetés