Mihalik Enikő nemrég rázta fel az internetet azzal, hogy barnás-vöröse fürtjeit szőkére festette, ami bár szuperül áll neki, még egy kicsit szokatlan. Épp jókor debütált az ukrán Harper’s Bazaar decemberi számának fotósorozata róla, ahol még vörös hajjal pózolt. Instagramján is megosztotta a képeket, ahol meg is jegyezte, hogy ez az utolsó alkalom, hogy ezzel a hajszínnel láthatjuk őt.

Gyönyörű fotókon Mihalik Enikő

A képeket egyébként az egyre nagyobb nemzetközi sikereket is elérő Ajkai Dávid készítette, Enikő haján pedig Kenyeres Attila dolgozott. A sminkben a legnagyobb fókusz a szemeken van, amiket hangsúlyos, drámai színekkel hangsúlyozott a világhírű olasz sminkmester Giulia Carini. A fotózás stylistja Lisa Jarvis volt, aki gyakran dolgozik együtt a legnagyobb márkákkal, fotósokkal és magazinokkal.

Ami még feltűnő a képeken, hogy Enikő megvillantotta az egyik keblét is, ami egyébként nem áll távol a modelltől. Állítása szerint nem szégyellős, és egy fotó kedvéért simán leveti a felsőruházatot. Az tagadhatatlan, hogy remek fotók születtek, és külön öröm, hogy egy nemzetközi kiadványon több magyar is egyszerre dolgozott.

Kiemelt kép: Getty Images/Gilbert Carrasquillo.

  • Megosztás:
hirdetés