Nemrég véget ért a TV2-n a Next Top Model Hungary című műsor, Mészáros Lili nyerte el a Magyarország következő topmodellje díjat, aki győzelme után rögtön márkanagykövet lett.

hirdetés

A Schwarzkopf Gliss Villa Party keretén belül a Next Top Model Hungary győztese hivatalosan is átvette a nagyköveti címet, ezzel útjára indult egy igen szoros együttműködés. A Schwarzkopf idén indította el For Every You kampányát, mely minden nőt megszólít, hiszen mindenkinek van saját hajtörténete.

A brand küldetése, hogy termékeivel, üzeneteivel és nagyköveteivel közösen inspirálja a nőket arra, hogy felfedezzék a hajukban rejlő erőt és lehetőségeket, és a frizurájukon keresztül könnyebben ki tudják fejezni, illetve meg tudják élni egyéniségüket. Hiszen a hajunk szavak nélkül is sokat elárul rólunk.

Mészáros Lili a topmodelldíjjal együtt a márkanagykövet szerepét is elnyerte, ő lett a Schwarzkopf Gliss arca, az együttműködés pedig izgalmas kampányfotózást, nemzetközi szintű reklámfilmforgatást, megannyi hirdetési felület és óriásplakát megjelenését vonja magával, ahol viszontláthatjuk Lilit a Schwarzkopf Gliss márka arcaként.

Mészáros Lili márkanagykövet-szerepben

A kampányon és üzeneteken kívül a Schwarzkopf Gliss termékek ugyancsak teljesen megújultak összetételben és csomagolásban egyaránt – az innovatív formulákkal, HaptiQ rendszerrel és csodás, Gliss signature illattal ellátott termékekkel megismerkedhettek közelebbről is a partinak otthont adó villában.

Egyúttal a Mészáros Lili győzelme után elindított kampányfotózás és forgatás eredményéről is lerántották a leplet a Schwarzkopf Gliss x Next Top Model Hungary Villa Party rendezvényen.

Új szerepére összpontosítva, a villához kötődő emlékein és élményein túl a hajához fűződő viszonyáról úgyszintén beszámolt Lili, sőt, attól is beszélt, hogy a szőke haj milyen jelentőséggel bír a modellszakmában. Részletezte hajápolási rutinját, amely Schwarzkopf Gliss termékeket tartalmaz, és felfedte kedvenc termékeit: a 4 az 1-ben hajpakolást és a Gliss Blonde Perfector termékcsaládot.

 

Megtudhattuk Lilitől, hogy a magyar modellszakmában kevesebb a szőke modell, így ikonikus szőke hajszínének megtartása és ápolása a szakmai sikereinek elérésében is fontos.

– A Schwarzkopf Gliss márkával való együttműködés megváltoztatta a hajamhoz fűződő viszonyomat – jegyezte meg Lili.

Zárásként a közönség betekintést nyerhetett a nagyköveti út kulisszái mögé, és megismerhette Lili hajtörténetét is.

Képek és forrás: Schwarzkopf Gliss és BWNET.

  • Megosztás:
hirdetés