Monica Bellucci éjfekete estélyi ruhában lépett a nyilvánosság elé Bécsben. A Cartier nagyköveteként vett részt a legújabb ékszerkollekció bemutatóján, melyen mindenkit lenyűgözött tökéletes eleganciájával.

hirdetés

Monica Bellucci imádja a fekete estélyi ruhák időtlen eleganciáját, a legtöbb eseményen sötét összeállításban jelenik meg, amit igazán nőiesen tud viselni. A Cartier bécsi bemutatójára szintén egy gyönyörű fekete ruhában érkezett, mely letisztult vonalvezetésével finoman követte sziluettjét. Az 59 éves olasz színésznő választása tökéletesen passzolt kifinomult ízléséhez és kiemelte nőies homokóraalakját.

Monica Bellucci fekete estélyi ruhája telitalálat: stílusa mindig is lenyűgözte a divatvilágot

Monica Bellucci nemrég Bécsben vett részt a Cartier legújabb, Natur Sauvage – avagy Vad természet – ékszerkollekciójának bemutatóján.

 

A 87 darabból álló kollekció a Cartier jellegzetes állatainak, köztük a híres párducnak az újraértelmezése, melynek új megjelenítése elmossa a figuratív és az absztrakt közötti határvonalat.

Az eseményen a színésznő volt az egyik legfontosabb résztvevő, hiszen a luxusmárkával való kapcsolata régre nyúlik vissza. Gyakran visel Cartier ékszereket, amelyek tökéletesen illenek klasszikus és elegáns megjelenéséhez.

Monica Bellucci drámai fekete estélyi ruháját Vivienne Westwood tervezte, amely tökéletes hátteret adott a nyolcszögletű smaragd nyakláncnak, amit a színésznő az eseményen viselt.

 

Monica Bellucci előszeretettel visel klasszikus, időtálló darabokat, amelyek hangsúlyozzák nőies vonalait és természetes szépségét. Gyakran látni őt fekete estélyi ruhákban, melyek a kifinomultság és nőies stílus megtestesítői. Az egyszerű, de elegáns szabásvonalakon kívül a mély dekoltázsokat és az alakhangsúlyos sziluetteket is kedveli, de sohasem lő túl a célon, mindig kifinomult érzékkel válogat a nőies fazonok közül.

Monica Bellucci stílusa nem követi a gyorsan változó divattrendeket, inkább az időtálló eleganciát képviseli. Ennek köszönhetően megjelenése mindig friss és modern marad, függetlenül attól, hogy milyen évtizedben járunk.

Kifogástalan stílusával nemcsak az estély exkluzivitását emelte, hanem újra és újra bizonyítja, hogy az idő múlása csak még kifinomultabbá és elegánsabbá tette megjelenését. Az ilyen eseményeken való megjelenése mindig nagy érdeklődést vált ki, és sokak számára inspirációt jelent a divat és a stílus terén.

Kiemelt kép: Stefania D’Alessandro/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés