A smink a nők barátja. Jobban nézünk ki tőle, magabiztosabbak vagyunk némi segítséggel, és ebben semmi szégyellnivaló nincs. Miért ne emelhetné ki az ember előnyös tulajdonságait egy kis alapozóval és pirosítóval?

A Daily Mail érdekes kutatást tett közzé, mégpedig arról az időszakról, amikor valószínűleg minden nő beveti a nehéztüzérséget, vagyis az első randevúk korszakában.

Te mennyi idő után mutatkozol meztelenül?

A kérdés itt nem a szexre vonatkozik, hanem arra, amikor a nő úgy érzi, megérett a kapcsolat arra, hogy a férfi sminkmentesen lássa. A kutatás szerint a nők 80%-a egy hónapig is vár, amíg arcát nem fedi semmi, és így találkozik friss párjával. Van, aki többet vár, a felmérésből az derül ki, hogy az extrémnek mondható 3% soha, de soha nem engedi, hogy párja smink nélkül lássa.

Néhányan az első együtt alvások idején hamarabb felkelnek, és kisurrannak, hogy aztán teljes pompájukban ébredhessenek párjuk mellett, de van, aki azt a módszert követi, hogy le sem mossa a sminket este. És ezért nem kell Angliáig menni, ha valaki körbekérdez a saját barátnői között, valószínűleg hallhat ilyen történeteket.

Normális?

A válasz röviden, igen. Hiszen ki ne akarna a legjobb formájában mutatkozni a friss hódítás előtt? Ráadásul a nők inkább saját magukért sminkelnek, hiszen a férfiak sokszor nem is veszik észre, ha valaki kifestette magát, a nő viszont magabiztosabb, és szebbnek érzi magát.

Természetesen, ha valaki hosszú idő eltelte után sem hajlandó a páncélja nélkül mutatkozni, akkor ott lehetnek önértékelési gondok, és érdemes elgondolkodni, hogy miért nem meri valaki teljes valójában felfedni magát a párja előtt, hiszen jó esetben nem azért szereti a másik, mert mindig tökéletes a sminkje.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés