A bársony és velúr csizmák sarkáról könnyen lekophat az anyag. Emiatt még nem muszáj kidobni a régi csizmád, így teheted szuper elegánssá!

Ha a csizma fazonja még tökéletes, de a sarka már kicsit viseltessé vált, ezzel a remek trükkel nemcsak felújíthatod kedvencedet, hanem alkalmi darabot varázsolhatsz belőle. Hobbi- és rövidáruboltokból tetszés szerint válogathatsz hozzá ragasztható strasszokat és színes köveket, gyöngyöket, melyek ízléses elhelyezésével máris díszesebbé teheted a kiszolgált lábbelidet.

Talán még emlékszel a Dolce & Gabbana divatház nagy sikerű, ékszersarkú topánjaira, melyek olyan jól passzoltak vörös és fekete csipkeruhákhoz. Ám egy ilyen, csillogó sarkú fekete bokacsizma még farmerral is jól mutathat az ünnepi összejövetelen, ha egy visszafogott, nőies blúzzal kombinálod. Az alábbi videó segítségedre lesz abban, hogyan ragaszd fel a különféle díszítőelemeket.

Amikor kiválasztod, milyen csillogó kövecskék kerüljenek rá a lábbelidre, nem árt magaddal vinni a csizmát, és már ott, a boltban megtervezni, hogyan fogod elhelyezni a különféle gyöngyöket és strasszokat. Könnyen lemosható, fehér ceruzával ki is jelölheted a helyüket. Szükséged lesz még csipeszre és speciális, tartós ragasztóra.

  • Megosztás:
hirdetés