A királyi család tagjai mindig is követendő példának minősültek stílus tekintetében, és, amióta Meghan Markle hercegnő lett, még jobban az érdeklődés kereszttüzében áll e tekintetben, mint amikor még csak egyszerű színésznő volt. Meghan Markle sminkje egyszerű, de neki is megvannak a kedvenc termékei.

hirdetés

Meghan sminktitkai

A királyi családban szigorú etikettnek kell megfelelni, így szépségápolási rutinjáról és öltözködési szokásairól sem nyilatkozhat nyilvánosan. Szerencsére azért van kiskapu ez ügyben, ugyanis korábban, közszereplőként többször is beszélt kedvenc kozmetikai termékeiről.

Így tudtuk meg azt is, hogy azért nem visel soha vörös rúzst, mert egyszerűen nem érzi jól magát benne. Mivel szeret sokat beszélni, hamarabb lekopik az intenzív szín. Egy-egy nyilvános eseményen folyton a kamerák kereszttüzében van, ezért nem szereti, ha a rúzsa látványosan lekopott, neki viszont nincs lehetősége felfrissítenie azt.

Emiatt szinte mindig egy nude árnyalatot visel, amiről kiderült, hogy nem más, mint Charlotte Tilbury angol sminkmester saját márkás Matte Revolution rúzsa, Very Victoria árnyalatban. Azt gondolom, nem kell sok idő, hogy hamarosan ez is hiánycikk legyen, csakúgy, mint a hercegnő jó néhány ruhája is, melynek kiderült a márkája.

A Charlotte Tilbury webshop Magyarországra is szállít, és körülbelül 9000 Ft-ért meg is vásárolható a termék. A kollekció érdekessége, hogy az egyes árnyalatok hírességekről vannak elnevezve, így az említett rúzs nem más előtt tiszteleg, mint Victoria Beckham. Púderes, pink árnyalatának köszönhetően meleg tónusú, és a legtöbb bőrszínhez passzol.

Kíváncsian várjuk, Meghan vajon mikor kap saját árnyalatot Charlotte-tól Katalin hercegné The Duchess és II. Erzsébet The Queen nevű árnyalata után. Addig is éljen a Very Victoria!

Képek: Getty Images/Samir Hussein.

  • Megosztás:
hirdetés