Victoria Beckham szinte tökéletes, megjelenése mindig kifogástalan, amit csak felerősít elképesztő önbizalma. Persze, azért néha neki is szüksége van egy kis feltöltődésre, amit nemrégiben egy Insta-posztban is megerősített.

hirdetés

Az ex-Spice Girls-tag ugyanis a németországi Lanserhof Tagernsee-ben járt, ami egy olyan díjnyertes wellness-központ, ahol a testi-lelki gyógyulásra és megtisztulásra helyezik a hangsúlyt.

Itt ajánlották figyelmébe a teliholdvíz nevet viselő italt, ami tulajdonképpen nem más, mint olyan forrásvíz, amit kizárólag helyben gyűjtenek, teliholdkor. Victoria csak úgy áradozott a vízről, ami azért olyan különleges, mert a Hold energiáját tartalmazza, ennélfogva számos jótékony tulajdonsággal bír.

A spirituális tanok szerint a telihold kiválóan alkalmas a megtisztulásra, ilyenkor a fogyó- és tisztítókúrák sokkal hatásosabbak. A Hold hatással van a Föld vízmozgására – az emberi testre is -, és már évszázadokkal ezelőtt is a holdfázisokhoz igazították az emberek a különféle tevékenységek elvégzését.

Bőrápolás szempontjából a teliholdkor alkalmazott tisztító maszkok és peelingek rendkívül hatékonyak, így nem csoda, hogy Victoria is bizalmat szavazott a teliholdvíznek. Szerencsére nem kell azért Németországig utazni, hogy ezt beszerezd, ha hiszel az ilyesmiben, teliholdkor egyszerűen tedd ki egy kancsóban a holdfényre töltekezni, és néhány szóban mormold el, miben szeretnéd, hogy a bőrödön segítsen.

Ezután nincs más dolgod, mint kortyolgatni, és várni, hogy a bőrödön is meglátszódjon az eredmény!

Kiemelt kép: Getty Images/Samir Hussein.

  • Megosztás:
hirdetés