Amióta Meghan Markle a királyi család tagja lett, folyton Katalin hercegnéhez hasonlítják. Ám úgy tűnik, nemcsak a közvetlen közeléből inspirálódik, ha öltözködésről van szó.

hirdetés

Meghan hercegné gyakran hagyja figyelmen kívül a királyi családra vonatkozó öltözködési szabályokat. Nagyon igyekszik, de az elegáns feketéről nem tud lemondani. A protokoll szerint a fekete kimondottan a gyász színe, ezért a hercegnéknek csak akkor szabadna viselniük, amikor megemlékezési ünnepségen vagy temetésen vesznek részt, esetleg gyászolnak.

Azt ugyan kötelezővé tette Erzsébet királynő, hogy utazásaik alkalmával legalább egy fekete öltözéket csomagoljanak maguknak, de ezt nem úgy értette, hogy bármikor viselhetik, hanem talonban kell tartaniuk arra az esetre, ha hirtelen halálhírt kapnak.

A királynőben az is ellenérzést kelt, ha egy nő gyakran visel nadrágot. Meghan Markle imádja a nadrágkosztümöket, és nem is hanyagolja a kedvenc fekete nadrágjait a szabályzat kedvéért. Bár az újdonsült hercegné stílusát sokan hasonlítják össze Katalinéval, az már most meglátszik, hogy több ponton különbözik az öltözködésük. Katalin például nem méri bőkezűen a legsötétebb árnyalatot, talpig feketében is csak nagyon ritkán láthatta a nagyközönség.

A 46 éves Letícia spanyol királyné azonban gyakran ölt magára elegáns fekete ruhákat, és a nadrágkosztümökkel is nagyon jó barátságot ápol. Bár valószínűleg más szabályok kötik őket, Meghan hercegné és Letícia királyné megjelenésében több közös pont is felfedezhető.

  • Megosztás:
hirdetés