Margaret Qualley egyre több figyelmet érdemel ki magának, de nem pusztán azért, mert ő Andie Macdowell lánya. A 24 éves lány ugyanis nemcsak szépségével, de színészi alakításaival is igen nagyot durrantott mostanában.

hirdetés

Margaret Qualley sokat örökölt édeasnyjától

Margaret eredetileg táncosnak készült, így tanulmányait is ennek szellemében végezte. Egy napon azonban úgy döntött inkább modellnek áll, és 16 évesen New York-ba költözött, hogy ennek lehetőséget adjon. Első alkalommal az Alberta Ferreti kifutóján debütált, amit később a Valentino, a Chanel, a Ralph Lauren divatházak és számos címlapfotó is követett.

Margaret hamar rájött, hogy a modellkedésnél többet akar, és színészi karrierjén kezdett el munkálkodni. A magyar közönségnek többek között A hátrahagyottak című HBO sorozatból, és az áprilisban debütált Fosse/Verdon nevű minisorozatból lehet ismerős. Utóbbiban a híres koreográfus Bob Fosse szerelmét és múzsáját alakítja, amiért Emmy-díjra is jelölték. Legutóbb pedig a nagy sikert aratott, Volt egyszer egy…Hollywood című filmben is feltűnt, mint a hírhedt Manson-család egyik tagja.

Tény, hogy kijutott neki a családi örökségből, hiszen édesanyja is modellként kezdte, majd színésznőként folytatta karrierjét, amihez ugyancsak volt tehetsége. Ezen kívül a szépségen is osztoznak, Margaret kétségtelenül egyre jobban hasonlít rá.

Kiemelt kép: Getty Images/Traverso/L’Oréal.

  • Megosztás:
hirdetés