Egy új márka elindulása mindig izgalmas, pláne akkor, ha a kínálatot nőies, elegáns darabok alkotják, amelyekre minden nőnek szüksége van. A Margaret Fenzi pontosan ilyen. Minden kreáció magabiztosságot kölcsönöz viselőjének, a sokszínű kollekcióban pedig a letisztult, klasszikus fazonok mellett a csillogó, színes, merészebb stíluselemek is megtalálhatóak.

hirdetés

Egy-egy jeles esemény előtt a nők többsége órákat tölt el a tökéletes ruhadarab megtalálásával, amely elegáns, kényelmes, és minden szempontból passzol az alkalomnak, a testalkatnak, a színtípusnak megfelelően. A gyorsan változó divatirányzatok miatt ez egyre nehezebb, sokszor azt érezhetjük, hogy a klasszikus vonalvezetésű, úgynevezett örök ruhadarabok mintha eltűntek volna a butikok kínálatából.

A Margaret Fenzi ezt az űrt tölti be, mivel minőségi anyagokból készült exkluzív kollekciójával a nőiességet és eleganciát ünnepli. A tervező a modern nőkre gondolt, amikor megálmodta kreációit: azokra, akik dolgoznak, miközben egyengetik a gyermekeik mindennapjait és intézik a hétköznapi teendőket. Ám emellett ízig-vérig hölgyek, akik szeretnek csinosan felöltözni, és olyan darabokat viselni, amelyekben valóban jól érzik magukat.

– Amikor megálmodtam a Margaret Fenzi kollekciót az járt a fejemben, hogy mi nők, mennyire megérdemeljük az egyedit, a szépet, de legfőképp a minőséget. Szerintem senki nem vitatja , hogy a mai modern Nők nincsenek egyszerű helyzetben. Hiszen feleségként, társként, anyaként és dolgozó nőként is igazán sokoldalú és megannyi szerepkörben helytállunk. Miközben az anyagokat és a kiegészítőket választottam, valamint a varrodai csapatomat kerestem, végig az volt az irány, hogy majd a ruháinkat viselve azt érezzék a Nők, hogy milyen csodálatos, és egyedi teremtések. És e megannyi szerepkör betöltése közben ne felejtsük el, hogy elsősorban nők vagyunk. – összegezte a Margaret Fenzi szellemiségét Ferencz Margit, a márka megálmodója és alapítója.

A Margaret Fenzi az eleganciát helyezi a középpontba

A márka az egyediséget, az eleganciát és a nőiességet hirdeti. Magas minőségű alapanyagok, színvonalas előállítás, és igényes megjelenés jellemzi a darabokat, amelyek nem csak szépek, de kényelmesek is.

A kifinomult kollekció alkalmi ruhákat, illetve a mindennapi öltözékekbe beilleszthető kreációkat egyaránt felvonultat, amelyek évek múltán is tökéletesen variálhatóak.

 

A változatos fazonkialakításoknál nagy figyelmet kaptak a női test különböző formái, ezért olyan alakformáló részletmegoldásokra bukkanhatunk, mint az átlapolt szabás, a derékhangsúlyos megkötő, vagy a lágy esésű A-vonal, a nyújtott V-alakú dekoltázs, és a tunikafazon. Mindemellett széles színskálán mozognak a ruhák – a visszafogott bézstől a vidám, élénk árnyalatokig -, így garantáltan mindenki megtalálja a hajszínéhez, bőrtónusához illő darabot.

A Margaret Fenzi időtálló kreációi könnyedén beilleszthetőek a ruhatárba, és nagy előnyük, hogy évek múltán még ugyanúgy elő lehet kapni őket a szekrényből, mert bármerre mozdul a divat, a klasszikus elegancia mindig kifinomult stílust tükröz. A márka arra is példát mutat, hogy a sikkes nőiesség a modern nők világától sem áll távol, ezeket az időtlen fazonokat bárki magabiztosan beültetheti a stílusába.

A minőségre és a vásárlók igényeire nagy hangsúlyt fektet a márka, ezért a webshop mellett személyesen is megvásárolhatóak a kreációk. A showroomba előzetes bejelentkezés szükséges, erről bővebb információt itt találsz.

 

Kiemelt kép: Mood Content Agency. 

Képgaléria képei: Mood Content Agency, Margaret Fenzi. 

  • Megosztás:
hirdetés