Ha neve alapján nem is, az arcáról azonban rögtön beugorhat, hogy a 38 éves színésznő rokona Mery Streepnek. Mamie Gummer pont olyan természetes szépség, mint csodás édesanyja.

hirdetés

Meryl Streep elképesztő színészi karriert futott be azóta, hogy 1977-ben Anne Marie-t játszotta a Júlia című alkotásban.  Végeláthatatlan a filmek száma, melyekben mindmáig szerepelt, ám a családalapításról sem mondott le a siker javára, férjével, Don Gummerrel négy gyermeket vállaltak. A színésznő három lány és egy fiú büszke édesanyja, akik közül Mamie Gummer örökölte leginkább különeges vonásait.

 

Televíziós sorozatokban és mozifilmekben is elcsíphettük már a fiatal színésznőt, aki az utóbbi években szintén belekóstolt az anyaságba. A 38 éves színésznő a konszolidált stílusok kedvelője, ruhaválasztásai azonban mindig illenek hozzá, báját és nőiességét könnyedén kiemelik.

Mamie Gummer stílusa nagyon kifinomult

Stílusát nagyban befolyásolhatta Meryl Streep ruhatára, ugyanis mind a ketten kedvelik a klasszikus fazonokat, ám Mamie esetében időnként az ízlésesen szexis, vagy a vagány fazonok is bejátszanak, megbolondítva egy kis csavarral a letisztult megjelenést.

Mamie kimondottan a szoknyás szetteket részesíti előnyben, azonban sosem veti el a sulykot. A túl rövid szabások helyett a sikkes földig, vagy bokáig érő darabokat preferálja.

 

Mamie-ról sugárzik az elegancia, szettjeiben nincs semmi túlzó vagy erőltetett, leginkább a természetességet tükrözik. Világos bőre és szalmaszőke haja harmonikusan összepasszol, ehhez a kombinációhoz pedig legszívesebben púderes árnyalatú holmikat választ, de gyakran láthatunk rajta lágy, vajsárga színeket is.

 

Belülről fakadó nőiességét nadrágos szettjeivel is jól hangsúlyozza a színésznő. Az élére vasalt kosztümnadrág és a tweed anyagból készült kosztümszett egyaránt megállja helyét a vörös szőnyegen, pláne, ha olyan finom verzióban kerülnek elő, ahogy Mamie Gummer viseli őket.

 

Kiemelt kép: Neilson Barnard/Getty Images.

Cikkfotók: Gary Gershoff/WireImage, Gregg DeGuire/FilmMagic, Frazer Harrison, Paul Zimmerman/WireImage, Frederick M. Brown/FilmMagic, Taylor Hill/FilmMagic, Neilson Barnard, Rodin Eckenroth/FilmMagic, Allen Berezovsky/WireImage, Jeffrey Mayer/WireImage, Nicholas Hunt/WireImage, Chance Yeh/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés