A MAC mindig is ismert volt erős reklámjairól, sokszor kérnek fel megosztó személyiségeket reklámarcnak. Most egy picit máshogy fogták meg a dolgot, és olyan embereket kerestek, akik finoman szólva sincsenek felülreprezentálva a divatvilágban. A videók a klasszikus átváltoztatjuk vonalat hozzák, de hát ezt soha nem lehet megunni.

Itt vagyok

A kisfilmekben szereplők maguk jelentkeztek a MAC-hez a MACnificent videók elkészítésére. Luzmaria Vargas Kaliforniában él, megható kisfilmjében pedig arról mesél, hogy azért, mert nem felel meg a mai szépségideálnak, az emberek olybá veszik, mintha nem is létezne. Egy partin például, amikor fényképet akartak csinálni, valaki teljesen magától értetődően neki nyújtotta a fényképezőgépet, merthogy ő biztosan nem akar rajta szerepelni. Ez nagyon rosszulesett a lánynak.

Az összetört fiatal nő meg akarja mutatni, hogy ő is létezik, ő is a világon van. A videóban nem is az az érdekes, hogy mivé alakul, hanem az arckifejezése, a magabiztos mosoly. Nézd meg a videót, te is meg fogsz hatódni. Az pedig különösen jó, hogy csak pozitív kommentek érkeztek a videó alá.

  • Megosztás: