Egyesek az amerikai Melrose Place-sorozathoz, míg mások a túlzásba vitt plasztikához vagy a shag frizura divatjához kötik a nevét, ám Lisa Rinna dögös, nőies stílusát sem lehet figyelmen kívül hagyni.

hirdetés

Egykor ő alakította a kilencvenes években nagy sikert aratott Melrose Place című sorozatban Taylor McBride, a szexi intrikus, bajkeverő karakterét, ám Lisa Rinna neve a divattal kapcsolatban is gyakran felmerül.

Az 59 éves színésznőt méltán nevezhetjük a shag hajfazon koronázatlan királynőjének, hiszen évtizedek óta a réteges, tépett vágás híve, így amikor ismét a trendek élére került ez a frizura, az irányzat legfőbb képviselőjeként kezdték el emlegetni.

Lisa Rinna falatnyi szoknyában érkezett a divatbemutatóra

Februárban zajlott a 2023-as őszi-téli kollekciókat bemutató New York-i divathét, amelyen Lisa Rinna is részt vett. A színésznő a divat világában is jártas, a februári koppenhágai Rotate show-n például bundában és egy sokat mutató bodyban sétált végig a kifutón. A szexi darab szinte teljesen felfedte kisportolt, tónusos alakját.

Képek: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

 

New Yorkban vendégként tette tiszteletét, egy roppant egyszerű blúz-szoknya összeállításban, a merész mini fazon és a pántos szandál a formás lábaira terelte a figyelmet. A letisztult szettet egy feltűnő, vörös szövetkabáttal egészítette ki, ami a hatalmas napszemüveggel, divatos övvel és óarany táskával megspékelve tökéletesen feldobta a megjelenését.

 

Kiemelt kép: Michael Kovac/The Hollywood Reporter/Getty Images.

Cikkfotók: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés