A Victoria’s Secret angyalaként, Lily Aldridge is sokszor megkapta már a maga Photoshop-adagját, amit nehéz megérteni, hiszen a szeplőivel talán még bájosabb is, mint makulátlan, porcelánarccal.

Lily Aldridge arca jól bírja a sminket, akkor sem kelt túl művi hatást, ha sok festék kerül rá. Ám sok modellel ellentétben, nem a festékréteg adja hozzá azt a bizonyos pluszt, amitől az átlagosnál kiemelkedőbb a szépsége.

Mégis gyakran megesik szegénnyel, hogy a kampányfotókon gyönyörű, de élettelennek tűnő próbababává retusálják, ami nagyon izzadságszagú próbálkozás, hiszen pont neki semmi szüksége erre. A 32 éves modell a magánéletében a természetesség híve, nem sminkeli magát túl gyakran, amiről az Instagram-oldala is tanúskodik.

Talán sokaknak feltűnt már, hogy a természetesség utáni áhítozás – mely manapság életünk több szegmensét is átszövi – egészen új trendeket indított el a divatfotózás terén. A modelleket többnyire a szabadban, a természetben fotózzák, a fotográfusok pedig kevesebb filtert és képmanipulációt alkalmaznak. Divat lett megmutatni az arc natúr színeit, a napfényben ragyogó szeplőket, a vizes haj csillogását. Nem is olyan régen, még elfogadhatatlannak vélték, ha egy címlapfotón feltűntek a modell bőrpórusai, manapság viszont ez a sikk.

Lily Aldridge végre megmutathatja természetes szépségét, leheletnyi sminkben, retusmentesen. Bár nem vagyunk naivak, tudjuk, hogy némi korrekciót minden képen elvégeznek: a szemfehérjét minden esetben világosítják, az oda nem illő pihéket leradírozzák az arcról, és felerősítik a bőr természetes árnyalatát. Ám ez nagyon minimálisnak tekinthető ahhoz képest, hogy korábban mennyi utókezelésen esett át egy modell közeli portréja.

A Victoria’s Secret modellje nyár végén jelentette be, hogy második gyermekével várandós. Az alábbi fotókon még nem látható a pocakja, de valószínűleg már tudta a jó hírt. A képek a Harper’s Bazaar októberi számához készültek.

  • Megosztás:
hirdetés