Az Instagram tele van rövid videókkal, amelyeket általában profi- vagy hobbisminkesek készítenek, és őszintén szólva főként csak a felvételen mutatnak jól.

Az elképesztően vastag sminkréteget a legtöbben ugyanúgy dobják fel: különböző szérumokkal, kontúrozási technikákkal, műszempillával és meghökkentő házi praktikákkal operálnak. A legtöbbször kiderül, hogy hogyan rajzolhat az ember magának kétszer olyan telt ajkakat, mint az eredetiek, és a kész művet tízből kilencen ugyanazokkal a begyakorolt, dögösnek szánt, lassított pislogással mutatják be.

Ezt a jelenséget figurázzák ki a következő videóban, amit a Beauty Studio töltött fel a Facebookra, és sokan félreértették: volt, aki felháborodott, mert komolyan vette, és azt hitte, a képkockákon látható blogger itt valódi sminkes tippeket ad. Persze többen voltak, akik értették a tréfát, és nagyon mókásnak találták, ahogyan a lány eltúlzottan mutatja be az egyébként tényleg idegesítő, klisés, de trendi fogásokat. A kisfilm angol nyelvű, de, ha láttál már sminkvideót az Instagramon, számodra is élvezhető lesz, ha nem is beszéled a nyelvet.

  • Megosztás:
hirdetés