A legtöbb ruhadekoltázs csak esetlenül lötyög a mellkasodon, és még a hátul kivágott ruhákat sem tudod melltartó nélkül viselni? Ha ismerősek ezek a problémák, te sem vagy eleresztve mellügyileg.

Mi, nők furcsa szerzetek vagyunk: ha nagy a mellünk, az a baj, ha túl kicsi, akkor meg azért bosszankodunk. Bár a kis cicik sok esetben kényelmesek és praktikusak, azért meg tudják bonyolítani az öltözködést, de rendesen. Különösen manapság, amikor a váll és hát nélküli ruhák, valamint a pántmentes melltartók korszakát éljük.

A kivágott hátú partiruhák úgy lettek megtervezve, hogy kizárólag melltartó nélkül mutatnak jól. Igen ám, de a nem túl méretes kebleket muszáj megtámogatni, hogy ne legyen teljesen lapos a ruha eleje. A többi kreatív ötlet között erre is megoldást találsz a videóban, mely összesen nyolc melltartós trükköt vonultat fel olyan esetekre, amikor láthatatlan cicifixre, fájdalommentes tartásra, valamint egy kis leleményességre van szükség, hogy ne nyíljon szét folyton az a fránya dekoltázs. Többé nem csúszik le tánc közben a pánt nélküli melltartó, és nem kandikál ki a fehérnemű széle a ruha kivágásából, ha beveted ezeket az egyszerű trükköket!

  • Megosztás:
hirdetés