A divatszakma néha könyörtelen, ami ellen régóta küzdenek a jóérzésű emberek. Úgy tűnik, a harc hiábavaló, hiszen a szépség szubjektív, ezáltal mindenkinek mást jelent. Ezt példázza a telt idomokkal rendelkező modell és színésznő, Kate Upton kálváriája, akit tavaly nagyon megsértett a Victoria’s Secret vezetősége. Éppúgy, mint a többi angyalka, a szőke szépség is gyakran feltűnt a fehérneműcég fotóin, ám a castingokat felügyelő stylist és divatszerkesztő, Sophia Neopithou úgy vélte, hogy Kate alakja és kisugárzása nem elég jó a kifutóhoz.

Véleményét nyíltan is felvállalta, sőt, cseppet sem finomított rajta. Több magazinnak is úgy nyilatkozott, hogy Kate Upton túlságosan szőke, nincs benne kellő finomság, ráadásul a stílusa nem üti meg a mércét, mert úgy fest, mint a londoni bulvárlap, a The Sun magazin harmadik oldalán szereplő topless-lányok bármelyike. Ám a Victoria’s Secret számára az is problémát jelentett, hogy a dúskeblű modell nem elég vékony.

Most cipőket reklámoz a fürdőruhamodell

Neopithou erős szavai tönkretehették volna Kate Upton modellkarrierjét, de nem mindenki osztja a Victoria’s Secret véleményét. Sokak szerint a szőke leányzó formás alakja fürdőruhareklámokhoz a legalkalmasabb. Tavaly egy teljes lookbookot és kampányt szentelt neki a szexi bikiniket és úszódresszeket forgalmazó Beach Bunny, illetve számos magazin kérte fel fürdőruhás divatanyaghoz, talán nem véletlenül.

Idén azonban meglepő módon cipőreklámban tűnik fel újra Kate Upton. A Sam Edelman cipőmárka kérte fel kampányához a szőkeséget, aki végre elegáns oldalát is kibontakoztathatta.

A fotós, David Lipman azt mondta, hogy direkt azért Kate Uptont választották a reklámfotókhoz, mert nőies, kerekded idomokkal rendelkezik, és a fiatal amerikai nők könnyen azonosulnak vele, mert hasonló stílust képvisel, mint ők.

Kate Upton tényleg ragyog a képeken, melyeken egy elegáns hotelszobában tűnik fel egy kozmopolita hölgy szerepében. A klasszikus, hollywoodi glamúr különösen jól áll neki, és a Victoria’s Secret állítását meghazudtolva fehérneműben és neglizsében sem tűnik közönségesnek. Bizonyára örömmel fogadta, hogy végre nem bikiniben kellett domborítania, hanem a cipők kapcsán a lábai kerültek fókuszba.

  • Megosztás:
hirdetés