Bár cseppet sem alacsony, Kate Moss, nem az égimeszelő modellek táborát gazdagítja. 170 centijével meglehetősen aprónak bizonyult Alexander McQueen túlgondolt ruhájához.

hirdetés

Kate Moss legendás pályakezdő történetét lassan mindenki ismeri. Akkoriban szigorúbb elvárásoknak kellett megfelelnie egy modellnek, így történt meg, hogy az alig 15 éves angol lány alkatát nem találták elég magasnak és nyurgának, az arcát pedig szabálytalannak vélték.

Kate Moss karrierjét azonban cseppet sem veszélyeztették a kritikák, hiszen minden jóslatra rácáfolt azzal, hogy igencsak híres szupermodell lett belőle. Sokan nem számoltak ugyanis azzal a tényezővel, hogy ami Kate Mossnál centikben hiányzik, az pluszban megvan a karizmájában, mellyel mindenkit lehengerel maga körül.

Kate Moss előnytelen ruhában

A 45 éves modell neve újra felkapottá vált a modellszakmában. Rengeteg felkéréssel bombázzák Kate Mosst, ő azonban már csak kénye-kedve szerint válogat a számára szimpatikus munkák közül. Alexander McQueen kampánya közel áll a szívéhez, hiszen már 2014-ben is szerepelt a márka hirdetéseiben, és a kifutóján szintén többször láthattuk őt. 2011-ben például, hologramként jelent meg a McQueen show-n.

Most azonban, a hús-vér Kate Mossról készített fotókat Jamie Hawkesworth az Alexander McQueen 2019-es őszi-téli kampányához, melyben az elegáns, szmokingszabású kosztümöké, a csillogó díszítőelemekkel hímzett áttetsző ruháé, valamint egy rózsaszerű, hatalmas kreációé a főszerep. Bár a szupermodell gyönyörű, és fiatalosan üde a képeken, a beállított pózok, illetve egyes ruhafazonok előnytelenül összenyomják az egyébként nem túlzottan alacsony termetét.

 

Kate Moss aprócska, riadt kislánynak tűnik a túlméretezett rózsajelmezben, melyből csak a vékonyka lábszárai lógnak ki. Olyan, akár egy hatalmas virág, lábakkal. Az egyik kosztümnadrágban pedig, a nem szerencsés beállításnak köszönhetően, feltűnően rövidnek látszódnak a virgácsai.

Kiemelt kép: David M. Benett/Getty Images.

Képgaléria képei: Jamie Hawkesworth/Alexander McQueen 2019-es őszi-téli kampány.

  • Megosztás:
hirdetés