Julianne Moore sosem volt egy tipikus, hollywoodi tucatszépség. Mindig az üde természetességet képviselte a színésznők között, és manapság, 52 évesen sem akar másnak látszani, mint amilyen. Lehet, hogy pont ebben rejlik a vonzereje, hiszen, míg mások kétségbeesett harcot vívnak az idővel, ő elfogadta magát úgy, ahogy van, és ez a belső egyensúly sugárzik a lényéből.

A színésznő már többször kijelentette, hogy nem kér a botoxból, inkább nyíltan felvállalja ráncait. Szerinte egy színésznő, aki valóban hivatásának tekinti ezt a szakmát, nem engedheti meg magának, hogy az injekcióktól ne mozogjon az arca, mert a hiteles alakításhoz az arcmimika elengedhetetlen.

Valószínűleg ő is sokat tesz azért, hogy így nézzen ki, mert az alakja és a bőre egyaránt irigylésre méltó, de természetes módon igyekszik formában tartani magát. Visszaigazolásban pedig nincs hiány: a színésznő sikeresebb, mint valaha, pedig ebben a korban egy nőt már nehezebben találják meg a jó szerepek.

Nyilván elsősorban nem a bájos külsejének, hanem színészi adottságainak köszönheti a felkéréseket, de azért a természetes szépsége is bevonzott számára pár munkát. Idén ő lett a T magazin tavaszi címlaplánya, néhány igazán érzéki, drámai portré készült róla, a hetvenes évek stílusában. A színésznő éppolyan sugárzó, mint fiatalon.

  • Megosztás:
hirdetés