A 37 éves színésznő úgy néz ki az Instyle magazin fotóin, mint aki farsangi jelmezbálba készül, vagy egy dimenzióvihar folytán a múltból csöppent elénk.

Jessica Alba egy jó nő, akire bármilyen ruhát ráadhatnak, biztos, hogy remekül fog állni rajta. Éppen ezért nem értjük, miért öltöztette bazári komédiásnak az Instyle, de követjük a gondolatmenetüket, mármint, hogy Jessicán még ezeket a kreációkat is menőnek érezzük majd.

Tulajdonképpen az egész divatanyag – amivel a magazin előállt – úgy megdöbbentő, ahogy van. Szilveszteri hangulatú, csillogó ruhákat nem szokott meg a szemünk nyáron, különösen júliusban, merthogy akkor jelenik meg ez a kis repertoár. Ám a furcsaság annak tudható be, hogy már az őszi divatot vetíti előre ez a kis összeállítás, és előre félünk, mert a látvány nem túlságosan biztató.

Bár annak bizonyára sokan örülnek majd, hogy látványos anyagok, galaktikus stílusjegyek, sőt, westernes hangulat is vegyül a következő szezon trendjei közé, és bizony, belopózik a mindennapokba a csillogás. Jessica Alba ennek egy sarkított változatát mutatja be.

  • Megosztás:
hirdetés