Jennifer Lopez öltözködését érdemes figyelemmel kísérni, hiszen mindig előrevetíti a soron következő divathullámot, nemrég például leleplezte szettjével, hogy új nadrágtrend közeledik a nyárral.

hirdetés

Az énekesnő-színésznő híres a kifinomult és sikkes megjelenésről, akár hétköznapi ruhákban is. Jennifer Lopez a mindennapi, lezser szetteket sem veti meg, ráadásul mindig egy lépéssel a divat előtt jár, így biztosak lehetünk abban, hogy a közelgő nadrágtrend kedvenc darabjai már ott lapulnak a ruhatárában. Mindenféle nadrágtípus megtalálható a repertoárjában, beleértve a szűk és a bő szárú, valamint a magas derekú és szakadt farmereket is. Ezeket általában egyszerűbb, de stílusos felsőkkel és divatos cipőkkel párosítja, így mindig megőrzi elegáns, mégis laza megjelenését.

Jennifer Lopez megidézte a ’90-es évek stílusát: ő a retró nadrágtrend hírnöke

Jennifer Lopez idén egy olyan farmerstílust viselt, amit a ’90-es évek óta nem láthattunk. Az ultra bő farmernadrágja derekát húzózsinór teszi egyedivé. Így a nadrág olyan kényelmes, mint bármelyik melegítő.

Képek: Marc Piasecki/GC Images/Getty Images.

 

Jennifer Lopez máris tippet adott az új nadrágtrend ízlelgetéséhez. A laza farmernadrághoz rövid szabású, egyszerű fehér pólót választott. A laza összképet a fehér edzőcipő és a vagány napszemüveg tette teljessé. Nemcsak a stílusmix, hanem az apró részletekben megmutatkozó stílustörés is roppant divatos idén. Egy alapvetően sportos, lezser szettet bátran meg lehet bolondítani nőies táskával és ékszerekkel, ahogy az énekesnő-színésznő tette.

A kilencvenes évek vagány nadrágirányzata minden bizonnyal visszatér idén, és mivel jól kombinálható, kényelmes darab a húzózsinóros farmer, érdemes több stílusban is kipróbálni. A megkötős, húzott derekú cargo nadrágok szintén divatosak lesznek a nyár folyamán, bár hosszú a száruk, kellőképp szellősek ahhoz, hogy meleg napokon se kelljen parkolópályára tenni őket.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Marc Piasecki/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés