A 49 éves színésznő felett megállt az idő, vagy legalábbis lassabban csordogál. Bár legutóbbi fotóin nem sajnálták tőle a Photoshopot, tagadhatatlan, hogy retusálás nélkül is tökéletesek a vonalai.

hirdetés

Merész fotókat vállalt be Jennifer Aniston az amerikai Elle magazin kedvéért, melynek 2019-es januári borítóján egy hálószerű, zsebkendőnyi topocskában látható. A vadnyugati stílust népszerűsítő divatanyag sem sokat bíz a képzeletre: a színésznő falatnyi ruhákban mutatja meg irigylésre méltó lábait, ráadásul a melltartó egyik szettnek sem tartozéka.

A közeli fotókon azért látszik, hogy megkínálták őket egy kis Photoshoppal, bár Aniston alakjának nem sok szüksége van a finomításra. A színésznő titkát sokan feszegetik, hiszen közel az ötvenhez is olyan hetyke ciciket tud villantani, mint huszonéves korában, a Jóbarátok korszakának kezdetén, az arcát pedig elkerülik a ráncok, néhány szemkörnyéki szarkalábat leszámítva.

A magazin előfizetői, újévi meglepetésként még egy személyes üzenetet is kapnak a Dumplin csillagától, ami a fekete-fehér borítón olvasható. Alison Edmund western stílusú ruhákat válogatott össze a sivatagban sétálgató színésznő számára, a Gucci, az Isabel Marant és a Tom Ford kollekcióiból. Az összeállítást Zoey Grossman fényképezte.

  • Megosztás: